Μερικές συμβουλές για το πώς θα μπορέσετε να πουλήσετε το σπίτι σας πιο εύκολα, πιο γρήγορα και σε πιο καλή τιμή.

1. Η μισή διαδικασία πώλησης ενός σπιτιού είναι η σωστή  τιμή πώλησης του ακινήτου. Κάνετε μια έρευνα αγοράς στη περιοχή σας για να προσδιορίσετε την πιθανή αξία του σπιτιού σας.

Παράγοντες που καθορίζουν την τιμή είναι οι εξής:

2. Φροντίστε το ακίνητο σας να είναι σε μία αξιοπρεπή κατάσταση. Αυτό δεν προϋποθέτει την ολική ανακαίνισή του αλλά σίγουρα απαιτεί ένα μικρό «λίφτινγκ».

3. Η καθαριότητα είναι μισή «αρχοντιά» και η τακτοποίηση η άλλη μισή!

4. Ευάερο και ευήλιο

5. Προσοχή στα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά

6. Όπου χρειαστεί μόνωση να γίνει σωστά και από ειδικούς

7. Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις ζητώντας εξωπραγματική τιμή.
Είναι πολύ σύνηθες να πιστεύει ο καθένας ότι το δικό του σπίτι είναι το καλύτερο , είναι όμως?, συγκριτικά με άλλα που έχει ήδη επισκεφθεί ο υποψήφιος αγοραστής?

8. Ενημερωθείτε για τις διαδικαστικές ενέργειες του Πωλητή, τα Δικαιολογητικά Μεταβίβασης και τις Δαπάνες του για την πώληση του ακινήτου.

9. Προσλάβετε έναν επαγγελματία μεσίτη να σας εκπροσωπεί. 
Το ακίνητο είναι από τα ακριβότερα προϊόντα στην αγορά και χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί και μεθόδους για την πώληση του. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να πουλήσουν το ακίνητό τους σχετικά γρήγορα, στη σωστή τιμή και δίχως προβλήματα.

Ο Μεσίτης θα αξιολογήσει τη πραγματική αξία του σπιτιού σας και θα προωθήσει την πώληση του ακινήτου μέσω του δικού του δικτύου και της προβολής στον ημερήσιο τύπο και το διαδίκτυο. Έτσι πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητες πώλησης και μικραίνετε το χρόνο του αποτελέσματος.

Έχετε κατά νου πως όσοι λιγότεροι μεσίτες δουλεύουν το ακίνητό σας τόσο το καλύτερο για εσάς. Αποφεύγονται παρεξηγήσεις και ανταγωνισμοί.

Για πιο ειδικές συμβουλές για το δικό σας ξεχωριστό ακίνητο, καλέστε μας:
Τηλ. 27210 22122 και 698 190 9005
Site : www.easyhome.com.gr
E-mail : hello@easyhome.com.gr