1. Φτιάξε , διόρθωσε, βάψε
  Φρόντισε το ακίνητο σου να είναι σε μία αξιοπρεπή κατάσταση, καθαρό και τακτοποιημένο. Ένα απεριποίητο και με σημάδια εγκατάλειψης ακίνητο διώχνει τους υποψηφίους αγοραστές.
 2. Μια μικρής κλίμακας ανακαίνιση είναι πολλές φορές απαραίτητο
  Φρόντισε το ακίνητο σου να είναι σε μία αξιοπρεπή κατάσταση, καθαρό και τακτοποιημένο. Ένα απεριποίητο και με σημάδια εγκατάλειψης ακίνητο διώχνει τους υποψηφίους αγοραστές.
 3. Σωστή τιμή
  Ίσως το βασικότερο είναι η τιμή που θα ορίσεις, έτσι ώστε να μην «χάσεις» χρήματα αλλά ούτε να είναι ακριβό και ουσιαστικά εκτός αγοράς, οπότε η επαγγελματική εκτίμηση είναι μάλλον απαραίτητη.
 4. Καλή φωτογράφιση και βίντεο
  Οι πολύ καλές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το ακίνητο (χωρίς να είναι παραπλανητικές) , το βίντεο καθώς και η παρουσίαση 360 αυξάνουν κατακόρυφα την αξιοπιστία σου και τις πιθανότητες πώλησης.
 5. Στόχευσε τον ιδανικό υποψήφιο αγοραστή
  Δεν είναι όλα για όλους , προσπάθησε να σκεφτείς ποιος θα το αγόραζε, να μπεις στη σκέψη του, αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο στοχευμένες διαφημίσεις , να γλυτώσεις χρήματα και να αυξήσεις τις πιθανότητες σου.
 6. Ολοκληρωμένη, αναλυτική παρουσίαση σε sites και portals ακινήτων
  Εφόσον έχεις το απαραίτητο επαγγελματικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο κτλ), γράψε μια αναλυτική περιγραφή δίνοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και διαφήμισε το σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και ιστοσελίδες ακίνητων και όχι μόνο.
 7. Ταυτόχρονη παρουσίαση σε όλα τα διαθέσιμα μέσα αλλά από ένα πωλητή (εσάς ή κάποιο μεσιτικό γραφείο) και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
  Το παραπάνω τρίπτυχο είναι πολύ βασικό για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες σου – πολλά μέσα, ένας πωλητής, συγκεκριμένος χρόνος.
 8. Αφαιρέστε προσωπικά στοιχεία από το ακίνητο προς πώληση
  Η ψυχολογία είναι η μισή – αν όχι ολόκληρη – η πώληση, όταν μπει ένας υποψήφιος αγοραστής στο ακίνητο σου πρέπει να το «αισθανθεί» σπίτι του έτσι όσο λιγότερα προσωπικά σου πράγματα έχει τόσο καλύτερα.
 9. Οπλιστείτε με υπομονή και καλή διάθεση και όσο και  αν επείγεστε μην το δείξετε
  Η πώληση ακινήτων είναι από τις δύσκολες υποθέσεις οπότε χρειάζεσαι χρόνο για να το δείχνεις, καλή «ενέργεια» και έχε υπόψη σου ότι αν επείγεσαι δεν θα σε λυπηθεί κανείς, αντιθέτως θα λειτουργήσει εναντίον σου.
 10. Έχετε έτοιμο τον φάκελο του ακινήτου σας (άδεια, σχέδια, πιστοποιητικά κτλ)
  Η διαδικασία ολοκλήρωσης μιας αγοραπωλησίας είναι τις περισσότερες φορές χρονοβόρα , έτσι έχοντας τα απαραίτητα έγραφα -κατά το δυνατόν -έτοιμα μειώνεις το χρόνο και κατ’ επέκταση τις πιθανότητες να ματαιωθεί η πώληση.

Τώρα αν δεν αισθάνεσαι έτοιμος ή τα παραπάνω σου ακούστηκαν δύσκολα και χρονοβόρα, τότε ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε ένα ολοκληρωμένο μεσιτικό γραφείο διαχείρισης ακινήτων.

Εμείς στην EASYHOME real estate είμαστε στην διάθεση σου για να μοιραστούμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και για να συζητήσουμε την προώθηση του ακινήτου σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάλεσε μας:

Τηλ. 27210 22122 και 698 190 9005
Site : www.easyhome.com.gr
E-mail : hello@easyhome.com.gr